Ervaringen

Ervaringen

De behandelingen bij Dhyana heb ik als erg prettig ervaren. Diana biedt een veilige omgeving maar zoekt ook grenzen op om tot de kern van een klacht/probleem te komen. Daardoor ben ik soms verbaasd van wat mij bezig houdt en mijn lijf nog beïnvloedt. Dat is soms confronterend maar ook daarvoor is veel aandacht en begrip. De persoonlijke benadering van Diana naar ‘haar cliënt’ is aangenaam en zorgt ervoor dat er een vertrouwensband ontstaat waardoor ik mijzelf nog meer de ruimte gaf mijzelf te zijn tijdens de behandelingen.  Diana neemt de tijd om behandelingen te evalueren om optimaal te kunnen aan sluiten bij mijn wensen/klachten. Dit alles heeft bijgedragen aan een voor mij prettige behandeling.

Marina, 27 juni 2013


Hoi Diana,

Allereerst wil ik je bedanken voor de afgelopen 3 weken.
Ik was vanmiddag bij m’n psych en die vroeg hoe het met me ging. Zonder er eigenlijk bij na te denken vertelde ik hem dat ik me eigenlijk best wel rustig voelde en dat ik het idee krijg dat het bootje dat altijd in de haven van het verleden is blijven liggen nu eindelijk een beetje aan het varen is.
En met dat ik dat zei realiseerde ik me dat dat ook eigenlijk is zoals ik me voel. Er is bij mij de afgelopen 3 weken iets gebeurd, iets waardoor ik op een andere manier anders tegen mezelf aan ben gaan kijken, maar ook iets dat mij kracht geeft. Maar bovenal (en dat is voor mij iets heel belangrijks) ik voel me steeds rustiger.
Na de behandeling van maandag was ik vooral maandag en dinsdag erg moe, vandaag had ik energie voor 10. Ik zou graag met jou en de behandelingen verder willen gaan.

Peter, januari 2013


Beste Diana,
Allereerst wil ik je nogmaals bedanken voor de massage van gisteren.Als na-reactie gebeurde eigenlijk het volgende: Ik werd erg moe, begon in de auto al te gapen. Vervolgens ben ik ’s middags even op bed gaan liggen en was in no time vertrokken, nadat ik het eerst heel koud had gekregen. Ook gisteravond vroeg naar bed. Ik heb geslapen van 20.30 uur tot 08.00 uur en dat terwijl ik de laatste tijd geen nacht meer ononderbroken doorsliep. Vanmorgen voelde ik me eindelijk uitgerust. Dank je!

Jaqueline, Augustus 2012

 


 

“Diana Rona heeft mij een massage gegeven vanuit haar eigen praktijk genaamd Dhyana. De ambiance waarin ik deze massage heb mogen ontvangen heb ik als zeer prettig ervaren. Er was ontspanning, acceptatie, gelijkwaardigheid, betrokkenheid, harmonie en ruimte. Diana maakt de situatie zo comfortabel mogelijk voor de ontvanger. Ook haar uitleg over de handelingen die ze verricht heeft voor mij bijgedragen aan een voorspelbare omgeving. Dit heeft voor mij een positieve invloed gehad op het gevoel van ontspanning. De massage heeft mij veel gebracht. Ik heb prachtige boodschappen van mijn lichaam mogen ontvangen, die tot nieuwe inzichten hebben geleid. Daarnaast heb ik ontspanning gevonden. De massage die ik van Diana heb mogen ontvangen is een weldaad voor mijn lichaam en geest geweest. Zodoende kan ik haar therapeutische diensten zeker aanbevelen aan anderen.

Margit,15 juli 2012

 


 

“Diana neemt de tijd voor je, weet wat ze doet en lost de problemen in je lichaam op een ontspannen manier op. Na maanden door rugklachten geremd te zijn geweest kan ik alles (met mate) nu weer doen zonder last te krijgen van mijn rug.”

David,15 juli 2012

 


 

Als een fysiotherapeut me masseert dan masseert hij mijn spieren. Dat voel ik, soms is het even pijnlijk en vaak aangenaam. Hij masseert de bovenste spierlaag die onder het vel zit. Ik zit met mijn gedachten bij het avondeten,of klets gezellig met hem.
Als Dhyana me masseert, dan kijk ik toe. Ik zit onder de spierlaag te kijken wat ze doet. Ik zie dat bepaalde dingen erg gevoelig zijn en daar ga ik heen. Om te voelen waarom ze gevoelig zijn. Als ik mijn ogen dicht doe dan zie ik rood van warmte, soms rood van pijn. Of groen van de rust. Ook andere kleuren waarvan ik nog niet weet waarom ze die kleur hebben. Ik voel precies wat ze doet en wordt heerlijk warm. Soms kletsen we wat en ineens moet ik me ( van mezelf) weer concentreren. Als ze bij een gevoelige plek komt, en ik negeer die plek, dan blijft hij terug komen. Ga ik naar die plek toe en voel diep van binnen en raak de pijn aan dan gaat hij weg. Soms vraagt ze waarom het pijn doet, wat is het doel van dat specifieke pijnplekje. Ik zeg dan het eerste wat in me opkomt en pas daarna hoor ik wat ik zeg. En dan ga ik nadenken. Klopt het wat ik verteld heb?? Het antwoord is altijd ja, het klopt. Na een massage zit ik helemaal goed in mijn vel. Ik ben ik. Ik wil me niet douchen, bang dat gevoel kwijt te raken.

Maria, januari 2012

 


 

Vandaag na de massage raakte Diana mijn pols aan. Ze hield de vingers vast en deed niets bijzonders. Maar diep binnenin mezelf begonnen spieren te trillen. Van mijn linkerpols tot mijn linkerknie. Ik voelde de trilling door mijn hele lichaam, maar besefte dat die trilling zo diep weg was dat je hem aan de buitenkant niet kon zien. Mijn arm (die na de breuk snel koud is) werd warm en voelt weer eigen. Hij hoort weer bij mijn lichaam. We zijn weer 1 geheel.Voor de massage kreeg ik een balletje in mijn hand om te oefenen. Ik kon het balletje bijna niet vast houden met links. Na de massage kon/kan ik dat balletje makkelijk vasthouden.

Diana K., Januari 2012

Reacties zijn gesloten.