Behandelingen

Behandelingen

Tijdens de eerste afspraak neem ik een intake af. Bij deze intake komen een aantal dingen aan bod zoals persoonlijke gegevens, medicijngebruik maar vooral de hulpvraag. Ik concentreer mij op uw hulpvraag en ik zal dan weten welke behandeling het beste daarbij past. Ik ben geen paragnost, maar wel een medium. Ik weet niet uw hele leven, maar ik mag dingen horen, zien, voelen en weten wat van belang is om samen uw hulpvraag te onderzoeken. Op deze manier kan ik ook mensen helpen met zwaardere problematiek als seksueel misbruik, burn-out, dwangstoornissen etc.

U hoeft niet in het paranormale te geloven, maar wel een verandering in uw leven willen toestaan. Ik geef energie waar mijn gevoel dat nodig vindt. Hiermee hef ik blokkades op en kunt u een andere manier van leven aannemen. Als u niet wilt veranderen dan zal er ook niets gebeuren. De energie uit mijn handen is niet te vergelijken met Reiki. Van cliënten hoor ik dat ik met deze energie trauma’s aanraak waardoor de cliënt de gevoelens niet meer kan verstoppen en deze gevoelens moet erkennen. Door de gevoelens te herkennen en te erkennen zal er een rust, een ontspanning ontstaan, waardoor u weer andere dingen in uw leven kunt ervaren.

Met drie tot vijf behandelingen wil ik een verbetering zien en anders zal ik met u in overleg treden hoe we verdergaan.

Het belangrijkste is de ervaring van de cliënt wat moeilijk is te beschrijven. Er is maar een manier om het te begrijpen en dat is ervaren. Ik laat je zijn wie je werkelijk bent.

Reacties zijn gesloten.